Minimális rendelési érték

Cégek számára: 20.000 Ft + Áfa

Magánszemélyek számára: 2.000 Ft (Áfával)

Ingyenes szállítás

Cégek: 60.000 Ft + Áfa rendelés felett

Magánszemélyek: 9.000 Ft (Áfával) rendelés felett

GYAKORI KÉRDÉSEK

Ha a megrendelt termék hibás, kérjük mihamarabb jelezze nekünk a beorolshop@beorol.hu e-mail címen. Kérjük vizsgálja meg a kpott terméket és a csomagolását, hogy látható-e nem megfelelő csomagolásra, szállításra utaló jel. Minden, a Beorol online shopjaából kiszállított termék új, eredeti csomagolású, és a jogszabályokban rögzített garanciális és szavatossági feltételek vonatkoznak rájuk. A hibás, sérült termékeket kicseréljük, vagy visszavesszük Öntől - az Ön döntése alapján. Amennyiben a termék sérülése nem rendeltetés szerű használatból ered, a Beorol-t nem terheli felelősség ezért és nem kötelezett a hiba elhárítására. 

A legkisebb rendelési összeg 20.000 Ft (bruttó). 

Jelentkezzen be az oldalunkra, majd lépjen be a "Fiókom" menüpontba. Itt az Ön minden adatát ellenőrizheti, módosíthatja, megtekintheti a rendeléseit, azok státuszát és kedvenc termékeit.

A téves és helyes információkat elküldheti a beorolshop@beorol.hu e-mail címre is, és mi kijavítjuk Ön helyett.

A termékeink választéka nagy, és néhányukból a termék fotóján több is szerepel. Az ár mindig egy darabra vonatkozik. Ha Ön a képen szereplő sorozatból egy bizonyos terméket szeretne megrendelni, kérjük jelezze a megrendelésben egyértelműan a választását. Amennyiben az Ön által választott temék éppen nem elérhető, a rendelést feldolgozó kollégánk hamarosan felvesz Önnel a kapcsolatot.