sr en mk mk

HŐMEGMUNKÁLÁS

Legkorszerűbb hengergyártási módszer

Hőmegmunkálás – spirális szövetfelvitel műanyag csőre melegítéssel, ragasztók hozzáadás nélkül amely job lefedést ad négyzetméterenként, hoszabb élettartamot és ellenállást biztosít.
A varott hengerek esetében a poliuretán amely a henger belsejében található szintén hőmegmunkálással van a műanyag csőhöz rögzítve amivel hoszabb élettartama van mint a klasszikus ragasztott hengereknek.

MELY TULAJDONSÁGOKKAL RENDELKEZIK A JÓ HENGER?

Nézzék meg hogyan készül a legnépszerűbb henger. Hobby sorozat. Hőmegmunkált henger. Varrott henger.

 valjak hobby siveni 3

MIBEN KÜLÖNBÖZNEK A HENGEREK?

GYÁRTÁSI MÓDSZER –  hőmegmunkálás és varrott
ANYAG FAJTA – polieszter, poliakril, poliamid, microfiber, gyapjú
SZÁLAK HOSSZA –6mm-23mm, a hosszabb szál szembetűnőbb textúrát eredményez
SZÁL FONÁSI SŰRŰSÉG – súlyban jelzik 440 g/m²-1200 g/m².
FONÁSI MÓDSZER – szőtt és kötött

A Beorol piacvezető festőhenger gyártó Délkelet Európában.

Tevékenységünk során két fajta termelést fejlesztettünk ki:

Hőmegmunkálással készült hengerek

A Beorol javított hőmegmunkálási eljárása eggyé illeszti a műanyag csövet és a felhasznált anyagot mehanikus energia és magas hőmérséklet segítségével. Ezzel az eljárással keletketik a henger teste. A henger testébe kerülnek a kupakok amelyek a össze vannak kötve a henger tengelyével. A tengelyen keresztül megy át a hengernyél drótja és ezzel a művelettel készül el a használható henger. A hőmegmunkálással készült hengerek egyenes felületek festésére alkalmasak. Attóé függően hogy milyen nagy területet tervezünk festeni úgy kell kiválasztani a megfelelő méretű hengert is. A kinálatunkban szereplő hengerek a következő méretekben kaphatóak : 9, 18, 23, 25, 27 és 50 cm.

termofuzioni hu

Varrással készült hengerek

Kombinált eljárással készülő hengerek : hőmegmunkálással és varrással készülnek. A műanyag cső és a poliuretán hab hőmegmunkálással eggyé alakul és eredményül rugalmas alapszerkezet keletkezik. Az ilyen szerkezetre kerül a varrott és kifordított anyag. Az anyag illesztésével erős kapcsolat keletkezik a poliuretán hab és a varrott anyag között. Az rugalmas erők hatására a varratteljesen eltűnik. Ilyen módon készül a henger teste. A henger testébe kerülnek a kupakok amelyek a össze vannak kötve a henger tengelyével. A tengelyen keresztül megy át a hengernyél drótja és ezzel a művelettel készül el a használható henger.
siveni hu

A poliuretán hab amely a henger belsejében található nem szívja magába a festőanyagot és nem marad festék a hengerben mosás után. A varrott hengerek egyenetlen felületek festésére alkalmasak. A felület nagyságától függően kell kiválasztani a megfelelő méretű hengert. A kinálatunkban a következő méretek találhatóak : 18, 23, 25 és 27cm.