sr en mk mk

Szalag Gyártás

A Beorol piacvezető festőszerszám gyártó és több fajta szalag található meg a kínálatában. Tíz géppel rendelkezünk amelyekek a tekercselés, vágás, cimkézés és csomagolás során használunk.
A Beorol már 15 éve foglalkozik szalagok gyártásával. Tíz géppel rendelkezünk amelyekek a tekercselés, vágás, cimkézés és csomagolás során használunk. A árukinálatunk kb. száz árucikket tartalmaz amelyek között megtalálható krepp szalag, csomagolási szalag, kétoldalú szalag, szigetelő szalag és más speciális rendeltetési szalag. A modern gépek használata lehetővé teszi hogy minden rendelői kivánságot teljesítsünk mint például a kívánt szalag hossza, szélessége vagy címkézése. Rendelkezünk többféle csomagoló géppel és ezek segítségével csomagolhatunk külön és csoportosan is.
Külön ki kell hogy emeljük hogy egyedül csask nálunk található a modern ún. harmonika csomagoló gép amely csak nagy globális gyárakban található meg. A fő tevékenységünk a krepp szalagok gyártása amelyből három fajta kerül a piacra (általános használati szalag amely hot melt ragasztóval készül, általános használatú szalag amely szolvent ragasztóval készül és az autófényező szalag). A gyártási kapacitás kb. 10 millió négyzetméter éves szinten és a gyártás két műszakban folyik. A nyersanyagokat világszerte ismert beszerzőktől kapjuk Olaszországból, Görögországból, Kínából és Lengyelországból.
BEOROL SZALAGOK

Mikor és miért döntött a Beorol a saját gyártás mellett?

A ragasztószalagok szortimentjének bővítése és fejlesztése már régebb óta tervben volt, de csak 2017 májusában döntöttünk a beruházás mellett. Új gyártási egységet létesítettünk, és megkezdtük a negyedik szortiment saját gyártásának előkészületeit. A döntés meghozatala után megvettük a gépeket, kiképeztük a személyzetet, kialakítottuk a gyártási folyamatokat, és az első tekercs Beorol szalag 2017 július 29-én gördült le a gyártósorról.

Mi volt a fő szempont a gyártás beindításához?
slika1

A szalagok gyártásának az elsődleges célja az volt, hogy a vásárlók asztalára a lehető legjobb ajánlatot tehessük le. A legjobb ajánlaton azt értjük, hogy a vevő mindig pontosan az igényeinek megfelelő terméket kapja, megfelelő minőségben és mennyiségben. Célunk ezen kívül az is, hogy a legmagasabb minőségű (high-end) termékeinket is megismertessük és elfogadtassuk a vevőinkkel. A szalagok gyártásának beindításával most már a nemzetközi piacokon is nagyon versenyképesek lettünk – a szintén saját gyártású hengerek, ecsetek és műanyag kiegészítők mellett, amelyeknek 70%-át exportra gyártjuk. És ha már itt tartunk, arra is büszkék vagyunk, hogy immáron 4 kontinens 43 országába szállítunk évről évre növekvő mennyiséget. Ezt első sorban a sikerünk fő tényezőjének, a minőségnek köszönhetjük.

Milyen országokat vesznek célba? Miért indultak ekkora szortimenttel? Milyen visszajelzéseket kaptak a nemzetközi piacokról?

Előszöris azokra az országokra koncentrálunk, ahol saját leányvállalatunk van. Ezek Szerbia mellett Bosznia-Hercegovina, Macedónia, Montenegró, Magyarország, az Arab Emirátusok (Dubai), és Oroszország. Bármennyire is sok hasonlóság van egyikük-másikuk között, ezek mind különböző piacok, más minőség- és ár-igénnyel. Emiatt különösen figyelnünk kell arra, hogy minden ország végfelhasználóit megfelelő termékkel és árpolitikával tudjuk kiszolgálni. Egy évvel ezelőtt megvizsgáltuk ezeket a piacokat, és arra a következtetésre jutottunk, hogy bővítenünk kell a maszkoló szalag és a speciális ragasztószalag kínálatunkat.  Fontos változás, hogy a szalagjainkat mostantól a felhasználási területük és a felhasználási módjuk szerint kategorizáljuk. Az eddigi 3 minőségi osztály helyett immár 7 kategóriánk van. Mindegyikbe tartozó szalagok egyedi célokat szolgálnak, és arra a célra a legjobb megoldást biztosítják a felhasználó számára. Kétféle új homlokzati szalagot gyártunk, egyet speciálisan ajtókra és ablakokra, egyet a precíz vonalak húzására és dekorációkhoz, valamint egyet az autóipar számára. Ez utóbbinak a legmagasabb minőségi követelményeknek is meg kell felelnie, és a piaci átlagnál lényegesen jobb minőséget képvisel. A speciális szalagok választékát is bővítettük. 3 új jelölő és figyelmeztető szalagot kezdtünk gyártani, van 50m-es szöveterősítéses ragasztószalagunk, 18mm széles kétoldalú ragasztószalagunk is, főként az elektronikai ipar számára.Fontos megjegyezni, hogy ez csak a termékfejlesztés kezdete, hiszen a partnereinkkel és vásárlóinkkal folyamatosan egyeztetünk a fejlesztésekről, és lépést tartunk a piaci igényekkel.

Kik a beszállítóik?

A Beorol által gyártott termékek egyik fő jellemvonása – amit mind a belföldi, mind a külföldi vevőink elismernek -, az állandó minőség. Ennek fenntartása az új termékek esetében azt kívánja, hogy megbízható szállítókkal dolgozzunk, akik számára ugyanazok az értékek fontosak, mint nekünk. A választás bizonyos szempontból nem volt nehéz, hiszen a világpiacon két olyan krepp papírt gyártó, és egy nagy szintetikus anyagokat gyártó kínai vállalat van, amelyek tartósan megbízható minőséget tudnak szállítani. Igazából ezzel a három céggel való együttműködésünknek nagy hatása volt arra a döntésünkre, hogy bővítsük a választékot olyan termékekkel is, amelyekből a végfelhasználók nem könnyen találnak megfelelő minőségű alternatívát. A beszállító partnereink alapanyagainak óriási választékát elnézve előre megjósolható, hogy további fejlesztésekkel bővítjük a kínálatunkat, olyan termékek irányába, amelyekről tudjuk, hogy széleskörűen elfogadottak lesznek.

HOMLOKZATI MASZKOLÓ SZALAGOK 

A Beorol ezeket javasolja kültérre, mert ezekkel melegben, napsütésben is elkerülhetőek a szalagok eltávolításakor adódó problémák. A FACADE STANDARD és FACADE PROFESSIONAL szalagok teljesítményét kültéri viszonyokra optimalizáltuk.

 

A hagyományos szalagokhoz képest a legnagyobb eltérés az oldószeres ragasztóanyag használata, ami természetes gumi. Így a tapadás ereje nem változik a kezelt felületen az első naptól kezdve 48/72 órán keresztül.

Lényeges tulajdonsága, hogy a falról való eltávolításkor nem hagy ragasztónyomot.

 

Fontos, hogy a felhasználó figyelmesen nézze át a szalag csomagolásán a használati információkat jelző piktogramokat. Az is rajta áll pl., hogy ezeket a szalagokat a leragasztott felületről legfeljebb 2 (Facade Standard) vagy 3 napon (Facade Professional) belül javasolt eltávolítani.

SPECIÁLIS SZALAG AZ AUTÓIPAR SZÁMÁRA

A Beorol észrevette az autófényezéshez használható professzionális maszkoló szalagok iránt mutatkozó piaci igényt, és most örömel mutathatjuk be a lehető legmagasabb ipari minőségű szalagunkat. A különleges hőállósága mellett (100 oC), ez a szalag vízálló, UV-álló, és a “Tape on tape” funkcióra is alkalmas. Kitűnő tapadást biztosít akkor is, ha a munka jellege miatt a szalagot több rétegben egymásra kell ragasztani.

 

A Tape on tape rendszert kifejezetten az autó- és hajófényező műhelyek igényeire szabtuk. Ideális olyan munkákhoz, ahol a sok nehezen hozzáférhető sarok miatt a szalagot többször egymásra kell ragasztani, és olyan szalagra van szükség, amelyet nem kell eltávolítani a hőkamrában történő szárítás előtt. A piac örömmel fogadta törekvésünket, hogy a professzionális felhasználók igényeit is kiszolgáljuk, így biztosak lehetünk az új termékek nagy sikerében.

PERFECT LINE MASZKOLÓ SZALAG

azoknak a profiknak, akik a részletekre is igazán ügyelnek.Ennek a szalagnak a segítéségével nagyon kis felületen, több színnel is könnyedén lehet dolgozni úgy, hogy a színek határai láthatatlanok lesznek. A papír rugalmassága jól felhasználhatóvá teszi a szalagot domború, ívelt felületeken is. Minden dekorációs feladathoz is kiválóan használható, különösen ott, ahol több technikai megoldást kell kombinálva alkalmazni és a felület egy részének letakarásához nagy precízség szükséges.

 

AJTÓK ÉS ABLAKOK MEGÓVÁSÁHOZ

Ezt a típust homlokzati és beltéri nyílászárók maszkolására ajánljuk. Fontos tulajdonsága, hogy sem műanyagon, sem alumíniumon, sem fán nem hagy nyomot. A szalag könnyen szakítható, így a nehezen hozzáférhető sarkokhoz ideális megoldást jelent, a papír rugalmassága pedig az ablakok, ajtók sarkainak letakarását is könnyen lehetővé teszi. A felületről könnyedén eltávolítható, így az ajtókhoz, ablakokhoz ez a legjobb választás. 

JELÖLŐ ÉS FIGYELMEZTETŐ SZALAGOK

(ragasztó és nem ragasztó szalagok). Három új típusú szalagot vettünk fel a kínálatunkba: fekete/sárga és piros/fehér figyelmeztető ragasztószalagot, valamint egy piros/fehér jelölő szalagot.

indoor hobby grafikaindoor hobby karakteristike

Beltéri festési munkákhoz terveztük. Hot Melt hőre lágyuló ragasztóval gyártjuk, amely jó tapadást biztosít a felületeken. Teljes vastagsága 125μm. A használatát falak, gipszkarton és más felületek festésekor javasoljuk. Alapfokú ragasztóerő (Basic). A szalag eltávolítását 24 órán belül javasoljuk. Hőállóság 60 oC. Szín: sárga
indoor hobby piktogrami

indoor professinal grafikaindoor professinal karakteristike

Beltéri munkákhoz ajánljuk. Oldószeres ragasztóanyaggal készül (természetes gumi), amely lehetővé teszi, hogy a szalagot hosszabb ideig a felületen hagyjuk anélkül, hogy ragasztó nyomok maradjanak utána. Teljes vastagság: 135μm. A használatát sokféle felületre javasoljuk: falakra, gipszkartonra, fára, PVC-re, fémre. Ragasztóerő: közepes (Standard) A szalag eltávolítását a felületről 48 órán belül javasoljuk. Hőállóság: 70 oC. Szín: fehér.
indoor professinal piktogrami

perfect line grafikaperfect line karakteristike

Felületek precíz festéséhez, dekorációs munkákhoz, gipszkarton lapok maszkolásához ajánljuk. Oldószeres ragasztóanyaggal készül (természetes gumi). Teljes vastagság: 120μm. Nem hagy ragasztóanyag nyomot. Sokféle dekorációs technikához ideális. Könnyen szakítható szalag, a rugalmas papír domború, ívelt felületeken is jó használhatóságot biztosít. Ragasztóerő: nagy (Strong). A szalag eltávolítását a felületről 48 órán belül javasoljuk. Hőállóság: 80 oC. Szín: zöld.perfect line piktogrami

Perfect line primena

facedefacade standard karakteristike

Kültéri felhasználásra terveztük. Oldószeres ragasztóanyaggal készül (természetes gumi), a szalag teljes vastagsága 145μm. A szalag elsődleges felhasználása homlokzati felületek maszkolása, de más kültéri munkákhoz is használható. Különféle felületekhez javasoljuk: fal, gipszkarton, fa, PVC, fém leragasztására alkalmas. Nem hagy ragasztóanyag nyomot. Ragasztóerő: közepes (Standard). A szalag eltávolítását a felületről 48 órán belül javasoljuk. Hőállóság: 80 oC. Szín: sárga.
facade standard piktogrami

facade professional grafikafacade professional karakteristike

Kültéri felhasználásra terveztük. Oldószeres ragasztóanyaggal készül (természetes gumi), a szalag teljes vastagsága 145μm. A szalag elsődleges felhasználása homlokzati felületek maszkolása és más kültéri munkák. Különféle felületekhez javasoljuk: fal, gipszkarton, fa, PVC, fém leragasztására alkalmas. Nem hagy ragasztóanyag nyomot. Megnövelt ragasztóerővel. A szalag eltávolítását a felületről 72 órán belül javasoljuk. Hőállóság: 90 oC. Szín: barna.
facade professional piktogrami

doordoor and window karakteristike

A felhasználás célja az ajtók, ablakok maszkolása festési munkák során. Oldószeres ragasztóanyaggal készül (természetes gumi), a szalag teljes vastagsága 130μm. Nem hagy ragasztóanyag nyomot. Könnyen téphető szalag. A papír nagy rugalmasságú, így jól alkalmazható nehezen hozzáférhető sarkokban. Ragasztóerő: közepes (Standard). A szalag eltávolítását a felületről 48 órán belül javasoljuk. Hőállóság: 80 oC. Szín: kék.
door and window piktogrami

car painting grafikacar painting karakteristike

Professzionális autóipari felhasználásra terveztük. Oldószeres ragasztóanyaggal készül (természetes gumi), a szalag teljes vastagsága 137 μm. UV-álló. “TAPE ON TAPE” funkció: a szalag több rétegben is egymásra ragasztható. A szalag teljesen vízálló. Kültéri felhasználásra is alkalmas, állja a közvetlen napsütést is. Ragasztóerő: közepes (Standard). A szalag eltávolítását a felületről 240 órán belül javasoljuk. Extrém hőállóság: 100 oC. Szín: narancssárga.
car painting piktogrami

alu tape grafikaalu tape karakteristike

Szellőző- és fűtéscsövek csatlakoztatásához, elektromos készülékek szigeteléséhez, és magas hőmérsékleti behatás elleni védelemre alkalmas szalag. Nagy ragasztóerő. Az alacsony hőmérsékletet is jól viseli. Hőszigetelő hatású.
car painting piktogrami

duct tape grafikaduct tape karakteristike

Felhasználható csőhéjak rögzítéséhez, vízrendszerhez, nehéz csomagok ragasztásához, javításhoz, dekorációs munkákhoz. Hot Melt (hőre lágyuló) ragasztóanyaggal készül. Nagy teherbírású és tartósságú szalag. Nagy ragasztóerő. Szín: szürke.
duct tape piktogrami
Perfect line primena

duct tape crna grafikaduct tape crna karakteristike

Felhasználható csőhéjak rögzítéséhez, vízrendszerhez, nehéz csomagok ragasztásához, javításhoz, dekorációs munkákhoz. Hot Melt (hőre lágyuló) ragasztóanyaggal készül. Nagy teherbírású és tartósságú szalag. Nagy ragasztóerő. Szín: fekete.
duct tape piktogrami crnaPerfect line primena

double sided tape grafikadouble sided tape karakteristike

Kétoldalú polipropilén anyagú ragasztószalag. Közepes (Standard) ragasztóerő. A ragasztós felület színe fehér. Nem hagy ragasztóanyag nyomot.
double sided tape piktogramiPerfect line primena

warning tape cb grafikawarning tape cb karakteristike

FIGYELMEZTETŐ SZALAG PIROS/FEHÉR - Figyelmeztető szalag, akril ragasztóanyaggal. Piros/fehér, 50mm x 33m.warning tape cb piktogrami warning tape primena crvena

warning tape zc grafikawarning tape zc karakteristike

FIGYELMEZTETŐ SZALAG SÁRGA /FEKETE - Figyelmeztető szalag, akril ragasztóanyaggal. Sárga/fekete, 50mm x 33m.warning tape zc piktogramiPerfect line primenaa

marking tape grafikamarking tape karakteristike

Jelölő szalag, ragasztó nélkül. Piros/fehér, 75mm x 100m.
marking tape piktogramiPerfect line primena

packing tape brown grafikapacking tape brown karakteristike

CSOMAGRAGASZTÓ SZALAG BARNA, 50mm x 50m. Erős PVC szalag, akril ragasztóanyaggal. Nem hagy maga után ragasztóanyag nyomot.
packing tape brown piktogramiPerfect line primena

packing tape clear grafikapacking tape clear karakteristike

CSOMAGRAGASZTÓ SZALAG ÁTLÁTSZÓ, 50mm X 50m. Erős PVC szalag, akril ragasztóanyaggal. Az átlátszóság révén látható marad a leragasztott felület. Nem hagy maga után ragasztóanyag nyomot.
packing tape clear piktogramiPerfect line primena

packign tape color grafika

packing tape color karakteristikeSZÍNES CSOMAGRAGASZTÓ SZALAGOK. Erős PVC ragasztószalag csomagoláshoz, akril ragasztóanyaggal. A szalag hossza: 50m. Több színben elérhető, a csomaghoz legmegfelelőbb választás biztosítása érdekében.
packing tape clear piktogrami


HOGYAN VÁLASSZAM KI A MEGFELELŐ SZALAGOT?

Ha profi minőségű munkát szeretne kiadni a kezéből, fontos, hogy munkájához megfelelő szalagot válasszon. Minden szalag csomagolásán piktogramokat talál, amelyek a szalag felhasználási területéről és főbb jellemvonásairól tájékoztatják Önt. Szalagjaink az alábbi felhasználhatósággal és jellemzőkkel rendelkeznek:

 

piktogramistalak za trake 2018

 

Facebook

Röviden rólunk

A Beorol cég 1998.-ban lett alapítva pár fiatal vizionárius által akik készek voltak harcba lépni az akkori turbulens piacon amelyen nem léteztek világos üzleti szabályok. Az ő víziójuk az volt hogy vezető céget hozzanak létre a Balkán-félszigeten amely kézi festőszerszámok gyártásával foglalkozik.

KAPCSOLAT

KERESÉS

Tiszteletben tartjuk a személyes adatait. A honlapunk sütiket használ. A honlapunkon való további böngészéssel Ön elfogadja a sütik használatát. Ha nem fogadja el a sütik használatát, nem tudja ezt az oldalt meglátogatni.
Kérjük olvassa el a BEOROL ADATVÉDELMI SZABÁLYZATÁT
A BEOROL ADATVÉDELMI SZABÁLYZATA Ok ELUTASÍTÁS