A Webshopban történő vásárlásra regisztrált vásárlóknak van lehetősége. A regisztrációval lehetősége van egy kívánságlistát létrehozni és elmenteni, ugyanakkor nem kell minden információt kitöltenie minden vásárláskor.

 

A regisztrációhoz töltse ki a REGISZTRÁCIÓ oldal mezőit, majd kövesse az utasításokat, amelyeket a regisztráció során megadott e-mail címre küldünk.

 

Vásárlás

 

Ha megtalálta a kívánt terméket (termékeket), válassza ki a mennyiséget, és kattintson a HOZZÁADÁS A KOSÁRHOZ gombra.

 

Ha befejezte a kiválasztást, a jobb felső sarokban lévő Kosár elemre kattintva megtekintheti a megrendelt termékeit és a kitöltendő mezőket, amelyre azért van szükség, hogy a küldemény a kívánt címre eljusson.

Ezután, ha megjegyzést kíván rögzíteni, megteheti megjegyzés mező kitöltésével.

 

A JÓVÁHAGYÁS gombra kattintva megerősítheti, hogy elfogadja a vásárlási feltételeket és megkezdődik a megrendelés feldolgozása. A megadott e-mail címre egy üzenetet küldünk a sikeres vásárlásról valamint értesítéseket küldünk a megrendelés állapotáról.

 

Ajánlati kötöttség, visszaigazolás

A Beorol Webshopban történő vásárlás/megrendelés esetén a jelen Online Általános Szerződési Feltételekben leírtak szerint a megrendeléssel a Megrendelő vételi ajánlatot tesz, amelynek visszaigazolásával jön létre az adásvételi szerződés a BEOROL mint Eladó és a Megrendelő (mint Vevő) között. A létrejött szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, az elektronikus úton megtett jognyilatkozattal jön létre.

A BEOROL a Megrendelő megrendelésének megérkezését a Megrendelő felé elektronikus úton 24 órán belül visszaigazolja automatikus elektronikus levél megküldésével. Amennyiben a megküldött válaszlevélben rögzített adatok nem felelnek meg a Megrendelő által leadott megrendelésnek, azt a Megrendelő köteles a BEOROL részére elektronikus válaszlevél formájában 24 órán belül jelezni. Az általános teljesítési határidő 1-5 munkanap raktáron lévő termék esetén, minden egyéb esetben a teljesítés ideje meghosszabbodhat amelyről a BEOROL a Megrendelőt az általános teljesítési határidő lejártáig (5 munkanapon belül) elektronikus levél formájában tájékoztatja a teljesítés módosított határidejéről.

A BEOROL felhívja minden Megrendelő figyelmét arra, hogy előfordulhat, hogy a honlapon elérhető termék a megrendelést követően mégsem áll a BEOROL rendelkezésére. Ebben az esetben a BEOROL elektronikus levélben értesíti a Megrendelőt arról, hogy a megrendelést nem tudja teljesíteni. Ebben az esetben a megrendelést a BEOROL törli, és a Megrendelőt a törlésről is értesíti.

Amennyiben a visszaigazolás a Megrendelő megrendelésének elküldésétől számított, a szolgáltatás jellegétől függő elvárható határidőn belül, de legkésőbb 2 munkanapon belül a Megrendelőhöz nem érkezik meg, a Megrendelő mentesül az ajánlati kötöttség vagy szerződéses kötelezettség alól, azaz nem köteles átvenni, megvenni a terméket. A BEOROL visszaigazoló e-mailje tartalmazza a Megrendelő megrendelésével kapcsolatos adatokat. A visszaigazoló e-mail megküldéséig a Megrendelő jogosult a vételi ajánlatát visszavonni a BEOROL részére megküldött e-mail útján.

A szerződés létrejötte

Szerződés megkötésére kizárólag magyar nyelven van lehetőség. A megkötött szerződés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely nem tekinthető írásba foglalt szerződésnek, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak megfelelően irányadóak.

A szerződés iktatása

A Honlapon keresztül megkötött elektronikus szerződés nem kerül iktatásra, és későbbiekben papír alapon nem férhető hozzá.