Minimális rendelési érték

Cégek számára: 20.000 Ft + Áfa

Magánszemélyek számára: 2.000 Ft (Áfával)

Ingyenes szállítás

Cégek: 60.000 Ft + Áfa rendelés felett

Magánszemélyek: 9.000 Ft (Áfával) rendelés felett

Fizetés, termékek ára

Fizetési módok

A BEOROL a megrendelt termékek fizetésére az alábbi fizetési módokat biztosítja:

FIZETÉSI MÓDOK JOGI SZEMÉLYEK ÉS GAZDÁLKODÓ SZERVEZETEK RÉSZÉRE

Kétféle módon történhet a fizetés az internetes megrendeléskor:

Átutalásos fizetés

Ez a fizetési mód csak azokra az ügyfelekre vonatkozik, akik átutalásos fizetési megállapodással rendelkeznek. A Megrendelő a megrendelt termékek árát banki átutalás útján, azok kiszállítását, illetve személyes átvételét megelőzően fizeti meg Eladó weblapon közzétett, UniCredit Bank-nál vezetett 10918001-00000070-03010007 számú bankszámlájára. Amennyiben a Megrendelő e fizetési módot választotta, a BEOROL e-mailben közli (erősíti meg) a Megrendelővel a bankszámla számát. A Megrendelő részértől történő teljesítés, fizetés során a megjegyzés rovatban minden esetben fel kell tüntetni megrendelés számát. Előre történő utalásnál, a megrendelés elküldése után az Eladó díjbekérőt küld a Megrendelő részére, amely alapján a banki átutalás teljesíthető. A BEOROL a számlát a Megrendelő banki átutalása teljesítését (jóváírást) követő 24 órán belül küldi meg a Megrendelő részére. Amennyiben a vételár a díjbekérő (előleg számla) fizetési határidejének lejártáig nem kerül jóváírásra az Eladó számláján, Eladó törli a megrendelést és nem köteles a fizetési határidő eredménytelen lejártát követően teljesíteni a megrendelést;

 

Utánvétes fizetés

Ez a fizetési mód azokra az ügyfelekre vonatkozik, akik nem rendelkeznek átutalási lehetőséggel. A Webshopban megrendelt termék futár igénybevételével kerül kiszállításra, a Megrendelő a megrendelés végösszegét a futárnak fizeti meg készpénzben. Utánvétellel történő fizetés esetén az Eladó jogosult kezelési költséget felszámolni, melynek mértéke a fizetési mód kiválasztásakor a weboldalon kerül feltüntetésre.

 

Szállítási költség:

 

Jogi személyek és egyéb gazdálkodó szervezetek részére a minimális rendelési értékhatár nettó 20.000.- Ft. A megrendelések házhoz szállítása ingyenes.

 

FIZETÉSI MÓDOK TERMÉSZETES (MAGÁN)SZEMÉLY VÁSÁRLÓK RÉSZÉRE

A Webshopban történt rendelés kifizetése kétféle módon történhet a fizetés az internetes megrendeléskor:

 

Bankkártyás fizetés (Fejlesztés alatt - hamarosan elérhető)

A bankkártyás fizetést választó természetes személy ügyfeleinket a bankkártyás fizetés oldalon található menü vezeti végig a tennivalókon. A fizetés az UniCredit Bankon keresztül történik. A fizető ügyfél a saját bankja által kibocsátott, és internetes vásárlásra érvényes bankkártyák közül a következők használata lehetséges:

MasterCard lakossági betéti kártya

Maestro lakossági bankkártya

Visa lakossági betéti kártya

Visa Electron kártya

Visa VPAY kártya

 

Magyar vagy külföldi bankok által kibocsátott kártyák egyaránt használhatóak, de minden esetben csak magyar forint használható fizetőeszközként.

 

A vásárlás során a megfelelő fizetési mód kiválasztása után átirányítjuk a megrendelőt a bank oldalára, melynek használata biztonságos. A következő kártyaadatok szükségesek:

 

A bankkártya száma

Az érvényesség dátuma

A CVC2/CVV2 biztonsági kód, mely a bankkártya hátoldalán található

 

A bankkártya adatainak bevitelekor a bizalmas információk nyilvános hálózaton kerülnek feldolgozásra, védett SSL protokollal, PKI rendszerben. Az adatok biztonságát a bank garantálja. A teljes bankkártyás fizetési folyamat a bank oldalán történik. A bankkártya adatok nem kerülnek a BEOROL rendszerébe. Az adatok bevitele és ellenőrzése kizárólag a kártyatulajdonos és a bank között történik.

 

Utánvétes fizetés

A Webshopban megrendelt termék futár igénybevételével kerül kiszállításra, a Megrendelő a megrendelés végösszegét a futárnak fizeti meg készpénzben. Utánvétellel történő fizetés esetén az Eladó jogosult kezelési költséget felszámolni, melynek mértéke a fizetési mód kiválasztásakor a weboldalon kerül feltüntetésre.

 

Szállítási költség:

Magánszemély vásárlóink számára a minimális megrendelés értéke bruttó 2.000,-Ft. A szállítási költség minden bruttó 9.000.- Ft-ot el nem érő rendelés esetén bruttó 1.290.- Ft. Bruttó 9.000.- Ft megrendelés érték felett a kiszállítás Magyarország területén ingyenes.

A választott fizetési módtól a Megrendelő csak az Eladó előzetes hozzájárulásával térhet el. Amennyiben a kiszállított termék vételárát a Megrendelő nem tudja megfizetni, vagy az áru az Eladónak fel nem róható okból nem adható át, a Megrendelő köteles az Eladónak az áru rendelkezésre állításával és a kiszállításával kapcsolatos költségeit megtéríteni.

 

Számla

Az Eladó papíralapú illetve elektronikus számlát állít ki. A BEOROL a számlát legkésőbb a termék átadásakor bocsátja a Megrendelő rendelkezésére.

 

Átvétel

A Megrendelő a megrendelt árut a visszaigazoló e-mailben jelzett időintervallumban futárszolgálat által történő házhozszállítás keretében veheti át.